Gymnastik

Yoga ved Pernille Kristiansen – Mandage kl. 17.00 – 18.00

Holdbeskrivelse: Yoga er fra 15 år og opefter. Pernille guider igennem yoga øvelser, som styrker og bygger kroppens smidighed op. Det er et hold hvor alle kan være med.

Forældre/barn ved Maria Rafn – mandage kl. 16.00 – 17.00

Tel.: 22 80 08 05

Holdbeskrivelse: Forældre/barn er for børn op til cirka 5 år og deres forælder. Maria har et godt hold, hvor både fædre og mødre danser, synger og leger med deres børn. Her er plads til dem, der vil sidde på armen og dem som har mod på at udforske verden. Bonus er at forældrene også får sved på panden og rørt lattermusklerne.

Her søges en hjælpeinstruktør der evt. kan overtage holdet fra næste sæson.

Spillopperne

Vi savner stadig en instruktør som vil give børnene en sjov og lærerig time hvor kroppen bliver udfordret motorisk mens det hele opleves som en leg. Mulighed for kurser fra dgi.
Kontakt Sandra Bie fra Gymnastikudvalget på tlf. 25790276, hvis du gerne vil høre mere eller er interesseret.

Holdbeskrivelse: For drenge og piger i alderen 4 – 6 år med fokus på leg, bevægelse og at have det sjovt.

The kids

Vi savner en instruktør, som er klar til en flok drenge og piger, som allerede kan en del, men hvor der kan arbejdes videre med at bruge kroppen og udnytte gymnastiksalen fuldt ud. Der kan bygges, baner, kravle i tov, hoppe på madrasser og måske danse tiktok danse eller øve serier. Søger gerne unge instruktører med en god formidlingsevne. Mulighed for kurser fra dgi.
Kontakt Karin Madsen fra Gymnastikudvalget, hvis du gerne vil høre mere eller er interesseret.

Holdbeskrivelse: for piger og drenge i alderen 7-10 år med fokus på at bruge kroppen til masser af bevægelse, måske dans og bare sjov leg.

Sandra Bie

Gymnastik kontaktperson

25 79 02 76


Heidi Thorning


 
 
Kontakt os