Om Idrætsforeningen

Kvissel-Ravnshøj Idrætsforening født

Fredag den 19. september 2008 blev en meget historisk dag for Kvissel Idrætsforening og Ravnshøj Idrætsforening. På Ekstraordinær generalforsamling blev det besluttet at lukke de 2 foreninger, og samtidigt stemme for en fusion og dermed en stiftelse af Kvissel-Ravnshøj Idrætsforening. Samarbejdet mellem de 2 foreninger har allerede foregået gennem mange år. Her har der været samarbejde i fodboldudvalget, ved afvikling af hal- og sommerfest og omkring driften af cafeteriet i Ravnshøj hallen.

I 2016 blev der afholdt endnu en ekstraordinær generalforsamling. Denne gang med henblik på at nedlægge Ravnshøj Gymnastikforening. Dette for at genopstå som et udvalg i Kvissel-Ravnshøj Idrætsforening. Denne omlægning er stadig i sin opstart, men samarbejdet tegner positivt og givende for hele Kvissel-Ravnshøjs Idrætsforening.

Sammenlægningen af foreninger har været en nødvendighed for at kunne bevare vores mange tilbud til alle aldre, og samtidig med, at det har gjort tingene mere overskuelige for borgerne i området, har det også givet os et tættere bånd byerne i mellem. Kvissel-Ravnshøj Idrætsforening kan i skrivende stund tilbyde fodbold, håndbold, gymnastik, badminton, florball og tennis. Så vi ender ud med at måtte sige, at det var en rigtig god beslutning, der blev taget i 2008. Det har kun bragt gode ting med sig.

Vi arbejder fortsat på at gøre området attraktivt. I øjeblikket arbejder flere organisationer i området for at kunne udbygge arealerne omkring aktivitetshus, hal og skole. Det kommer forhåbentligt i gang allerede i foråret 2017.

Derudover har vi en stærk samarbejdspartner i Rock på Knivholt. De støtter klubben økonomisk, og Kvissel-Ravnshøj Idrætsforening stiller med rigtig mange hjælpere for, at alle ender kan mødes. Det er også folk, der tidligere har siddet i bestyrelsen i Idrætsforeningen, som nu er rykket over i Rock på Knivholts arbejdsgruppe, som yderligere hænder til et i forvejen meget arbejdsomt udvalg.